Forum hulp

Het plaatsen van foto's

Let op! Je kunt nu meerdere foto's plaatsen in 1 bericht. Dit is alleen toegestaan in het onderdeel series en bij de foto's voor de clubdagen!

Het plaatsen van foto's is erg makkelijk. Als je bezig bent een nieuw bericht te maken zie onder dat venster het onderstaande staan:

foto-bijlage

 

Klik op "Voeg bijlage in". Je krijgt dan een nieuw venster te zien waarin je je foto kunt uitkiezen op je eigen computer. (Houd er rekening mee dat een foto maximaal 800px langste zijde mag zijn en maximaal 275Kb bestandsgrootte.)Als je je eigen foto hebt aangeklikt in dit venster klik je hierna op openen en dan zie je iets wat op het onderstaande lijkt.

foto-toevoegen

 

Ga met de cursor op het punt staan waar je de foto in je bericht wilt plaatsen en druk op de "Voeg in" knop. Je bericht ziet er dan uit zoals hieronder aangegeven. Je foto zal dus niet direct zichtbaar zijn, ook niet in het voorbeeld venster! Je foto zal wel zichtbaar zijn in het uiteindelijke bericht.

Als je nu je bericht op de normale manier plaatst zal de foto verschijnen op de plaats waar nu [attachment:1]foto.jpg[/attachment] staat.