Wat is Natuurfocus

Welkom bij Natuurfocus.

 

Natuurfocus is een vereniging van en voor natuurfotografen in Oost Nederland. De naam zegt het al; we houden ons bezig met natuurfotografie in al zijn aspecten. Zowel voor de beginner als de meer gevorderde fotograaf. Natuurfocus heeft als thuisbasis de Hof van Twente.

Binnen deze vereniging willen we elkaar leren het fotograferen te vervolmaken door onder meer het geven van tips en adviezen; een van de beste methodes is immers nog altijd het leren van andere fotografen. Daartoe is binnen deze vereniging de mogelijkheid om hier met elkaar in contact te komen en met elkaar op pad te gaan. Op deze manieren gaat er voor iedere betrokkene vaak een wereld van mogelijkheden open.

 

We organiseren regelmatig clubdagen en avonden. De clubdagen vinden vaak plaats in de vele mooie natuurgebieden die (vooral oost) Nederland rijk is. Tijdens de clubavonden, die in Holten worden gehouden, worden diverse aspecten van het fotograferen besproken zoals onder meer het bewerken van je foto's tot het maken van websites. Ook zullen we workshops en cursussen gaan verzorgen. Tot slot hebben we ook een ledenforum waarin geplaatste foto's kunnen worden getoond en besproken en tips kunnen worden uitgewisseld. Als rode draad willen we graag dat er ook een natuureducatieve waarde van onze foto's uitgaat.

 

Ben je natuurfotograaf of wil je jezelf hier verder in verdiepen meld je dan nu aan als lid!